RECUPERARE DATE USB

Cu siguranta pana acum ati folosit cel putin o data un stick USB. Insa, defectele pot aparea oricand si poate fi neplacut sa pierdeti date importante. De aceea, noi nu vom permite acest lucru, cu ajutorul serviciilor noastre de recuperare date USB. Indiferent de cauza care a dus la defectarea stick-ului tau, ne puteti contacta si vom face tot posibilul ca datele sa ajunga inapoi la Dvs in siguranta!In zilele noastre, stick-urile USB au devenit cea mai uzuala modalitate de a transporta datele intre diverse sisteme de calcul. Insa, principalul dezavantaj al unui USB este reprezentat de faptul ca acesta este un dispozitiv mobil care interactioneaza cu un numar foarte mare de device-uri, ceea ce il face predispus la incidente de pierdere a datelor.

De ce aveti nevoie de recuperare date stick USB?

Avand acest dezavantaj, stick-ul USB-ul este predispus la o serie de defecte care pot duce la pierderea datelor.

Posibile defecte ale unui USB sunt:

  • deteriorari fizice (ruperi, zgarieri, dezlipirea contactelor, tensiuni eronate la alimentare, etc)
  • deteriorari logice (stergeri accidentale, actiuni ale virusilor, etc).

Indiferent de defectul survenit, se disting doua situatii diferite:

Defecte logice

Defectele logice sunt caracterizate de faptul ca stick-ul USB este functional insa datele sunt inaccesibile. In aceasta situatie, la QUARTZ Data Recovery vom utiliza programe software de analiza si refacere a structurii logice pentru a putea accesa fisierele care necesita a fi recuperate pe un alt suport. In felul acesta, ne asiguram ca ele ajung in siguranta la Dvs.

Defecte fizice

In cazul defectelor fizice, stick-ul USB nu este detectat sau este detectat incorect. In aceste cazuri, recuperarea datelor este mai complexa, insa nu este imposibila. Este nevoie de citirea continutului cip-urilor de memorie si refacerea algoritmului de codificare a datelor din memoria flash a stick-ului USB. Uneori acest proces este de durata si necesita foarte multe ore de munca.

Aveti nevoie de recuperare date stick USB?

La QUARTZ Data Recovery se intampla rar ca datele Dvs sa fie pierdute definitiv. Datorita tehnologiei moderne folosite si a specializarii noastre in domeniul de recuperare date USB de peste 15 ani, sansele ca datele Dvs sa fie recuperate sunt foarte mari.

Preturi recuperare date stick USB

RECUPERARE DATE USB STICK
Defect logic Sistem de fisiere corupt / fisire sterse sau corupte / memorie formatata. Durata estimata: 1 – 2 zile. 50€ – 100€
Defect fizic Tip A Suportul de memorie nu este detectat. Durata estimata: 1 – 3 zile. 50€ – 100€
Defect fizic Tip B Suportul de memorie nu este detectat sau este detectat incorect. Procedura CHIP-OFF. ECC, XOR disponibile. Durata estimata: 3 – 15 zile. 100€ – 200€
Defect fizic Tip C Suportul de memorie nu este detectat sau este detectat incorect. Procedura CHIP-OFF cu determinare ECC si/sau XOR. Durata estimata: 15 – 30 zile. De la 200€
Defect fizic Tip D Dispozitiv de tip MONOLITH. Intrebati

Preturile sunt exprimate in EURO si nu contin TVA. Persoanele fizice beneficiaza de discounturi si alte beneficii.

Indiferent de defectul care a dus la nevoia de recuperare date USB, trebuie sa ne contactati si vom face tot posibilul ca datele tale sa ajunga inapoi la Dvs.

COMANDATI ONLINE CHIAR ACUM!