RECUPERARE DATE RAID

Ati pierdut datele de pe un sistem RAID? Nicio problema! La QUARTZ Data Recovery, datele Dvs se vor recupera in conditii de siguranta! Apelati la solutiile noastre de recuperare date RAID! Termenul RAID provine de la Redundant Array of Independent Discs si reprezinta o matrice redundanta de discuri independente. RAID combina mai multe hard disk-uri intr-o singura unitate logica folosind o componenta hardware sau o aplicatie software. Solutiile hardware sunt proiectate cu scopul de a fi recunoscute de sistemul la care sunt atasate ca un singur suport de date, fara ca sistemul de operare sa aiba nevoie sa cunoasca arhitectura reala. Solutiile software sunt implementate in sistemul de operare dar aplicatiile vor utiliza arhitectura RAID ca o singura unitate. Cele mai intalnite sisteme sunt RAID-0, RAID-1, RAID-5 si mai nou sistemele RAID-6, RAID-10, etc.

Siguranta sistemelor si nevoia de recuperare date RAID

Un sistem RAID folosit ca suport de date principal nu poate fi considerat un inlocuitor pentru o copie de siguranta (back-up). La fel ca orice alt dispozitiv si RAID-ul se poate defecta, iar datele pot fi dificil de accesat. Datele se pot pierde sau distruge fara ca disk-urile sistemului RAID sa fie afectate fizic. De exemplu, unele date pot fi suprascrise, un fisier poate fi deteriorat sau sters din greseala sau intentionat fara ca nimeni sa observe incidentul timp de mai multe zile sau saptamani.

Sistemele RAID pot fi considerante tolerante la erori dar nu sunt invulnerabile la pierderea datelor.

De ce aveti nevoie de recuperare date RAID?

In cazul defectarii unui sistem RAID, cea mai buna abordare este sa nu mai folositi sistemul si sa apelati la un serviciu profesional de recuperare a datelor.

QUARTZ Data Recovery s-a specializat in recuperarea datelor de pe toate tipurile de sisteme RAID disponibile pe piata: RAID-0, RAID-1, RAID-5, RAID-6 sau RAID-10. In cazuri particulare putem aborda si alte configuratii (NAS, JBOD, etc).

Folosim cea mai moderna tehnologie din Romania si suntem specializati exclusiv in recuperarea datelor de peste 15 ani.

Aveti nevoie de recuperare date de pe un sistem RAID?

Indiferent de tipul si dimensiunea sistemului RAID, sistemului de operarare sau platforma sistemului RAID, numarul de disk-uri utilizate, inginerii nostri pot sa recupereze datele pierdute, chiar daca alte metode au esuat sau chiar daca sistemul RAID este distrus partial.

Preturi recuperare date sisteme RAID

RECUPERARE DATE SISTEM RAID
RAID 0, 5, 6, 10, etc Pretul se stabileste in functie de configuratia sistemului, nr. de disk-uri si de defectele acestora. Durata estimata: 2 – 14 zile. De la 50€ / Disk

Preturile sunt exprimate in EURO si nu contin TVA. Persoanele fizice beneficiaza de discounturi si alte beneficii. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati si vom realiza o diagnosticare detaliata!

COMANDATI ONLINE CHIAR ACUM!