RECUPERARE DATE FISIERE

Fisierele Dvs nu sunt pierdute pentru totdeauna, chiar daca ele au fost sterse voluntar sau involuntar. Inginerii QUARTZ Data Recovery s-au specializat in ultimii ani in recuperare fisiere si au implementat cele mai moderne tehnologii pentru a pune in aplicare solutiile de recuperare, de la cele mai simple la cele mai complexe.Cu toate acestea, cunoastem cu totii ca pierderea unor fisiere importante poate fi o experienta extrem de neplacuta. Fiecare utilizator PC poate suferi aceasta experienta, de cele mai multe ori neintentionat. Din experienta noastra, am constatat ca cel mai des motiv pentru stergerea fisierelor este chiar comportamentul uman, printr-o actiune involuntara. Insa, daca va aflati intr-o astfel de situatie, nu trebuie sa va faceti griji. Tot ce aveti nevoie sunt solutiile profesionale de recuperare fisiere sterse oferite de specialistii QUARTZ Data Recovery.

Tehnicile de recuperare a fisierelor pot include proceduri foarte complexe, pe care doar o echipa de profesionisti ar trebui sa le puna in aplicare.

De ce aveti nevoie de recuperare fisiere?

Daca un fisier este din greseala sters si Recycle Bin-ul a fost golit, trebuie sa actionati cu calm. Computerul marcheaza acel fisier ca fiind invizibil printre celelalte fisiere, insa nu este sters imediat din sistem. Acesta ramane pe suportul de stocare pana cand alte fisiere noi sunt salvate sau scrise peste el.

Daca doriti ca fisierul sters sa poata fi recuperat, este nevoie sa nu mai scrieti nici o informatie pe suportul respectiv de stocare pana la efectuarea operatiunii de recuperare. Adica sa nu mai lucrati absolut deloc cu acel suport de date (hard disk, stick USB, etc). Acest lucru inseamna sa nu mai folositi deloc computerul pana la recuperarea datelor, pentru ca atunci creste posibilitatea de a scrie informatie peste fisierele sterse.

In felul acesta, procesul de recuperare fisiere sterse se va realiza mai rapid de catre o echipa de specialisti.

Aveti nevoie de recuperare fisiere?

Indiferent de tipul fisierelor sterse (documente, foi de calcul tabelar, prezentari, baze de date, fisiere de contabilitate, grafica, fotografii, muzica, filme sau email), va oferim solutii eficiente de recuperare a acestora de pe orice dispozitiv de stocare. Trebuie doar sa ne contactati si procesul de recuperare fisiere sterse va incepe imediat! Primul lucru pe care il vom face va fi analiza detaliata a suportului de stocare!

COMANDATI ONLINE CHIAR ACUM!