RECUPERARE DATE CARD

Ati pierdut datele de pe un card de memorie? Nicio problema! Apelati la specialistii QUARTZ Data Recovery pentru servicii profesionale de recuperare date card! Ne asiguram ca datele ajung la Dvs in siguranta si in conditii de confidentialitate.

De ce sa apelelati la solutii de recuperare date card?

Aparatele foto digitale dar si smartphone-urile au marcat aparitia si folosirea cardurilor de memorie. Astfel, sunt disponibile pe piata o multitudine de carduri de diverse capacitati intr-o gama variata de formate: SD, MMC, xD, Compact Flash, Memmory Duo, Smart Media, etc.

Din diverse motive insa, toate cardurile, indiferent de format sau producator, pot suferi de pierderi de date. Acestea pot fi:

  • functionare eronata a camerei foto
  • eroare umana
  • formatare accidentala
  • incompatibilitate hardware, etc.

Intr-un mod similar conditiilor de recuperare date USB, pierderile de date de pe cardurile de memorie care duc la nevoia de recuperare date card se impart in doua categorii:

Defecte logice

Aceste defecte apar in momentul prezentei unor disfunctionalitati la nivelul sistemului de fisiere (formatare accidentala, suprascrieri de fisiere, fisiere sterse, nerecunoasterea sistemului de fisiere de catre camera foto sau card reader, etc).

Atat timp cat informatia nu este suprascrisa (de exemplu se sterge o fotografie si se fac ulterior alte fotografii), defectele logice sunt relativ usor de abordat.

Defecte fizice

Aceste defecte presupun tehnici mai complexe de recuperare. Ele apar in momentul in care camera foto sau card reader-ul nu mai recunosc cardul de memorie sau il recunosc eronat. Pentru recuperarea datelor, informatia va fi citita in forma bruta individual din fiecare chip de memorie cu ajutorul unui cititor flash si este apoi asamblata in functie de algoritmul de organizare intern al controlerului cardului respectiv.

Aveti nevoie de solutii de recuperare date card?

La QUARTZ Data Recovery beneficiati de servicii de calitate inalta de recuperare date card. Ne asiguram ca datele ajung la Dvs in conditii de confidentialitate maxima si facem toate demersurile pentru a recupera datele, folosind cea mai moderna tehnologie din Romania.

Preturi recuperare date CARD

RECUPERARE DATE CARD
Defect logic Sistem de fisiere corupt / fisire sterse sau corupte / memorie formatata. Durata estimata: 1 – 2 zile. 25€ – 50€
Defect fizic Tip A Suportul de memorie nu este detectat. Durata estimata: 1 – 3 zile. 50€ – 100€
Defect fizic Tip B Suportul de memorie nu este detectat sau este detectat incorect. Procedura CHIP-OFF. ECC, XOR disponibile. Durata estimata: 3 – 15 zile. 100€ – 200€
Defect fizic Tip C Suportul de memorie nu este detectat sau este detectat incorect. Procedura CHIP-OFF cu determinare ECC si/sau XOR. Durata estimata: 15 – 30 zile. De la 200€
Defect fizic Tip D Dispozitiv de tip MONOLITH. Intrebati

Preturile sunt exprimate in EURO si nu contin TVA. Persoanele fizice beneficiaza de discounturi si alte beneficii. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati si vom realiza o diagnosticare gratuita!

COMANDATI ONLINE CHIAR ACUM!