By QUARTZ / Blog / 0 Comments

QUARTZ Data Recovery, acum si pe plan international

De peste un deceniu, compania noastra s-a specializat exclusiv in recuperarea datelor si am devenit lider de piata in Romania, in aceast domeniu. Acum, a sosit momentul sa va anuntam ca ne extindem si pe plan international si astazi am lansat platforma http://www.quartzdatarecovery.com.

Datorita dedicarii noastre pentru recuperarea datelor de pe orice dispozitiv, incepand de la HDD, USB si pana la SSD si RAID, ne-am diversificat portofoliul si am reusit sa castigam increderea unui numar mare de companii. Am muncit mult, ne-am dedicat cercetarii si am dezvoltat noi solutii pentru recuperarea datelor, investind in primul laborator dotat cu camera alba, la standarde internationale, din Romania.

Din portofoliul nostru de clienti fac parte un numar semnificativ de companii cu renume atat in România cat si pe plan international. Datorita increderii pe care acestea ne-o acorda, cat si datorita experientei relevante acumulate de-a lungul timpului, am decis sa ne extindem oferta de servicii si in afara granitelor Romaniei.

De aceea, prin intermediul platformei nou lansate, in limba engleza, ne prezentam serviciile, compania, procedurile de lucru si tehnologiile folosite tuturor utilizatorilor de dispozitive de stocare din afara Romaniei care pot avea nevoie de servicii profesionale de recuperare date.

Ne bucuram ca ne sunteti alaturi in acest moment esential din dezvoltarea afacerii noastre! Va reamintim ca, oricand aveti nevoie, va stam la dispozitie cu solutii avansate de recuperare a datelor de pe orice dispozitiv.

Pentru a descoperi mai multe, vizitati http://www.quartzdatarecovery.com.