Bazandu-ne pe experienta noastra de peste 15 ani in recuperea datelor, am creat un proces eficient de lucru pe care l-am folosit in peste 10.000 de cazuri de recuperare date.

Iata in ce consta etapele de lucru pe care le parcurgem pentru fiecare caz in parte:

Etapa 1 – PRELUAM COMANDA

In aceasta prima etapa, trebuie sa ne puneti la dispozitie suportul de date defect, fie prin predare personala la sediul nostru, fie livrat prin curier*.

Cand acesta intra in posesia noastra, vom incheia un contract cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor pe care le vom recupera. In acest contract vom defini termenii si conditiile necesare unei bune desfasurari a procesului de recuperare date si va vom atribui un cod unic de client si un numar al comenzii.

Aceste coduri le veti putea folosi pentru a urmari online, pe www.quartz.ro, starea recuperarii datelor Dvs.

*in cazul livrarii prin curier, recomandam insistent folosirea formularului de comanda online de pe site-ul nostru. Costurile de expediere vor fi suportate de catre Dvs. Va rugam sa nu expediati colete catre noi prin Posta Romana. Coletele expediate prin Posta Romana nu vor fi ridicate!

Etapa 2 – EVALUAM POSIBILITATEA DE RECUPERARE

Fiecare recuperare de date este diferita, in functie de tipul de incident care a dus la pierderea datelor. De aceea, in aceasta etapa evaluam posibilitatile de recuperare si stabilim daca acest proces este posibil, care este procentajul de recuperabilitate, care sunt costurile si durata operatiunii.

Intreaga procedura de evaluare este in marea majoritate a cazurilor complet gratuita si dureaza in mod normal pana la 24 de ore. In urma procedurii de evaluare va vom trimite prin email oferta ferma de pret pe care trebuie sa o confirmati in scris. Va rugam sa retineti faptul ca in anumite cazuri, evaluarea poate dura mai mult de 24 de ore (ex: unele defecte logice, deteriorari masive ale suprafetei de inregistrare, volum mare de date). Extinderea termenului de analiza (peste 24 de ore) ne permite sa furnizam un rezultat exact asupra sanselor de recuperare si asupra procentului de recuperabilitate.

Confirmarea ofertei noastre reprezinta angajamentul Dvs ferm pentru inceperea procesului de recuperare a datelor. Daca nu sunteti de acord cu oferta noastra, puteti ridica oricand suportul de date defect fara nici un fel de cost din partea Dvs.

Etapa 3 – RECUPERAM DATELE

Procesul de recuperare date poate dura cateva zile lucratoare, dar in mod uzual acesta dureaza aproximativ o zi – doua. Optional, puteti opta pentru recuperarea in regim de urgenta, contra unei taxe suplimentare. In acest caz, timpul de recuperare este, in mod uzual, de aproximativ 24 de ore.

Aceste durate de recuperare pot sa difere in conditii exceptionale, in functie de starea de degradare a suportului de date sau de disponibilitatea componentelor de schimb. Orice prelungire a procesului va va fi comunicata din timp.

Etapa 4 – LIVRAM DATELE

Imediat cum recuperarea este finalizata, veti fi anuntat si va vom pune la dispozitie toate informatiile pentru a testa calitatea datelor recuperate. Testarea si verificarea o veti putea face la sediul nostru sau remote, prin TeamViewer.

Ulterior, veti onora financiar serviciile prestate prin achitarea facturii, urmand ca impreuna sa stabilim modalitatea de livrare a datelor catre Dvs. Plata serviciilor se poate face prin transfer bancar, cash sau card la sediul nostru.

Daca nu puteti ridica personal suportul de stocare cu datele recuperate, vi-l putem expedia prin curier, costurile de transport fiind suportate de catre noi (valabil numai pentru comenzile cu o valoare mai mare de 100 EURO plus TVA si fara KM suplimentari).

In cazul in care cantitatea datelor recuperate este sub 100GB, va putem livra datele si online, criptate, prin transfer securizat folosind serverele noastre.

Doriti sa beneficiati de solutii profesionale de recuperare date? Contactati-ne pentru orice intrebari sau completati formularul de comanda online de pe site-ul nostru!