Tarifele noastre de recuperare date variaza in functie de defectul fiecarui suport de date, de resursele necesare pentru accesarea datelor si nu depind de cantitatea de date solicitata.

Pentru a stabili pretul final al recuperarii vom efectua o analiza si diagnosticare GRATUITA in urma careia vom afla in ce conditii se pot recupera datele. Va rugam sa retineti faptul ca fara o evaluare a suportului de date defect, nu putem furniza nici o estimare reala de costuri pentru recuperare date.

In urma evaluarii, Dvs decideti daca continuam procesul de recuperare date sau nu. Tarifele de mai jos sunt valabile pentru fiecare tip de serviciu: recuperare date HDD, recuperare date SSD, recuperare fisiere, recuperare date USB, recuperare date CARD, recuperare sistem RAID, etc.

Preturile de mai jos, exprimate in EURO fara TVA inclus, sunt estimative deoarece pot varia in functie de natura defectului, precum si de complexitatea acestuia. Persoanele fizice beneficiaza de discounturi si alte beneficii.

PRET DIAGNOSTICARE
Rapid Rezultat preliminar oferit pe loc. Se ofera numai o cotatie minima de pret. Pentru a se efectua analiza si a se oferi pretul minim pentru recuperare date, disk-urile trebuie sa nu fi fost desfacute la partea mecanica.
GRATUIT
Standard Rezultat detaliat in maxim 24 de ore. Se ofera cotatie de pret / procent estimat de recuperabilitate / durata estimata a procesului de recuperare. Disk-urile trebuie sa nu fi fost desfacute la partea mecanica.
GRATUIT
Disk Desfacut Rezultatul evaluarii se furnizeaza in maxim 72 de ore. (mai multe detalii aici)
GRATUIT
PRET RECUPERARE DATE HDD IDE / SATA / USB / SCSI / SAS
Defect Logic Sistem de fisiere corupt / virusi / malware / fisire sterse / disk formatat. Durata estimata: 1 – 3 zile.
45€ – 120€
Defect Electric Placa electronica defecta. Durata estimata: 1 – 3 zile.
80€ – 150€
Defect Firmware Firmware Defect. Durata estimata 1 – 5 zile.
80€ – 150€
Defect Fizic/ Mecanic Motor defect / capete citire – scriere defecte / defecte de suprafata. Durata estimata: 5 – 10 zile.
150€ – 300€
PRET RECUPERARE DATE SSD
Defect logic Sistem de fisiere corupt / virusi / malware / SSD formatat. Durata estimata: 1 – 3 zile.
45€ – 120€
Defect fizic SSD-ul nu este detectat sau este detectat incorect. Durata estimata: 2 – 10 zile.
150€ – 250€
PRET RECUPERARE DATE CARD DE MEMORIE, MEMORIE FLASH, STICK USB
Defect logic Sistem de fisiere corupt / virusi / malware / fisire sterse / memorie formatata. Durata estimata: 1 – 2 zile.
25€ – 50€
Defect fizic Suportul de memorie nu este detectat sau este detectat incorect. Durata estimata: 3 – 7 zile.
50€ – 200€
PRET RECUPERARE DATE SISTEM RAID
RAID 0, 5, 6, 10, etc Pretul se stabileste in functie de configuratia sistemului, nr. de disk-uri si de defectele acestora. Durata estimata: 2 – 5 zile.
De la 50€ / Disk
PRET RECUPERARE IN REGIM DE URGENTA
Taxa Urgenta Recuperarea de date se va efectua in regim de urgenta (daca acest lucru este posibil). Durata estimata: 2 – 48 ore.
50€ – 150€

Daca defectiunea survenita este complexa sau daca exista defecte multiple, costul final precizat in urma diagnosticarii poate depasi cotatia de pret mentionata in acest tabel.

In cazul in care au mai existat tentative de recuperare nereusite, in urma carora suportul de date a suferit deteriorari suplimentare, pretul de recuperare date creste proportional cu acestea. Suporturile de date defecte nu se vor repara. In aceste tarife sunt incluse toate costurile de recuperare a datelor. Datele recuperate se vor livra online, prin transfer securizat sau pe un suport de stocare functional pus la dispozitie de catre Dvs.

Diagnosticarea si recuperarea disk-urilor desfacute la partea mecanica

Daca partea mecanica a disk-ului pe care il primim in scopul recuperarii datelor a fost desfacuta (desigilata), diagnosticarea si evaluarea poate dura pana la 72 de ore. In asemenea cazuri, disk-ul este tratat ca DEFECT MECANIC iar recuperarea datelor este tarifata corespunzator.

IMPORTANT: In cazul disk-urilor desfacute la partea mecanica dar si in cazul celor asupra carora s-au intreprins tentative nereusite de recuperare a datelor, pretul ofertat poate depasi cotatiile specificate in lista de preturi de mai sus.

Pot exista situatii in care putem sa nu recomandam incercarea recuperarii datelor, in special pentru disk-urile cu degradari majore ale suprafetei de inregistrare. In aceste cazuri, sansele de recuperare pot fi foarte mici iar costurile foarte mari. In cazul in care clientul insista pentru a incerca recuperarea datelor, acesta va suporta costurile aferente pieselor de schimb indiferent de rezultatul operatiunii.

Pentru mai multe detalii despre modul nostru de lucru si pentru o diagnosticare gratuita, va rugam sa ne contactati!